AFLAM DE LA IPJ ALBA

27 iulie 2020 20:100 comments

Cercetați pentru furt

 

Doi bărbați din județul Mureș sunt bănuiți de furtul sumei de 1.100 de lei, din locuința unei femei din Fărău. S-au dat drept comercianți de covoare și au profitat de neatenția victimei. Prejudiciul a fost recuperat.

 

La data de 24 iulie 2020, polițiștii din Fărău i-au identificat pe doi bărbați, de 45 și 21 de ani, din comuna Crăciunești, județul Mureș ca și persoane bănuite de săvârșirea unui furt din locuință sesizat poliției la data de 22 iulie a.c..

 

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 22 iulie 2020, s-ar fi prezentat la domiciliul unei femei de 83 de ani, din comuna Fărău, dându-se drept comercianți de covoare, împrejurare în care, profitând de neatenția vârstnicei, i-ar fi sustras suma de 1.100 lei.

 

Banii au fost recuperați de polițiști și predați păgubitei.

 

Față de cei doi bănuiți, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

 

 

 

Prinși în flagrant delict

 

Trei bărbați din județul Bihor sunt cercetați de polițiștii din Câmpeni, pentru furt. Aceștia au fost prinși, în flagrant, în timp ce sustrăgeau plăci de azbociment care erau depozitate la marginea unui drum din comuna Albac.

 

La data de 26 iulie 2020, în jurul orei 14.00, în urma unui apel la 112 prin care era semnalată o posibilă faptă de furt, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni s-au deplasat pe raza comunei Albac unde, la marginea DC 196, au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani,  din comuna Tileagd, județul Bihor.

 

Aceștia încărcaseră, într-o autoutilitară, 32 de plăci de azbociment, care aparțineau unei femei din comună și intenționau să le încarce și pe restul de 38 de plăci depozitate la marginea drumului.

 

Prejudiciul a fost restituit persoanei păgubite, iar față de cei 3 bărbați a fost întocmit dosar penal, pentru furt.

Infracțiuni rutiere

 

La data de 25 iulie 2020, în jurul orei 10.00, polițiștii Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 65 de ani, din municipiul Orăștie, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cimitirului din localitatea Balomirul de Câmp, având plăcuțele și certificatul de înmatriculare retrase.

 

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul ale cărui numere de înmatriculare au fost retrase.

 

La data de 25 iulie 2020, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 107L, pe raza localității Totoi, a avut loc un accident de circulație, soldat cu pagube materiale.

 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 32 de ani, din comuna Sântimbru, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a părăsit partea carosabilă.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

     

La data de 25 iulie 2020, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Gârbova de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Creanga din Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 26 iulie 2020, în jurul orei 02.00, polițiștii din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 56 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Iuliu Maniu din Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 26 iulie 2020, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 5 Politie Rurală Blaj     l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea, pe raza comunei, un moped neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.

 

La data de 26 iulie 2020, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 5 Politie Rurală Blaj     l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea, pe raza comunei, un ATV neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.

 

 

 

Urmărit prins în urma unui control în trafic

 

Un tânăr din Berghin, care era urmărit pentru că se sustrăgea executării unei pedepse, a fost prins de polițiștii din Alba Iulia în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să posede permis.

 

La data de 26 iulie 2020, în jurul orei 21:00, polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Cloșca din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un barbat.

 

Cu ocazia legitimări, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din comuna Berghin, a încercat să îi inducă în eroare pe polițiști, folosindu-se de identitatea unui persoane din Alba Iulia.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și era urmărit, la nivel național, întrucât se sustrăgea executării pedepsei închisorii, în urma unei condamnări a Judecătoriei Alba Iulia, pentru infracțiuni rutiere.

 

În plus, în urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Pe numele urmăritului, a fost întocmit un nou dosar penal, pentru conducere fără permis, conducerea sub influența băuturilor alcoolice și fals privind identitatea.

 

Acesta a fost depus în penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.  

 

 

 

Accidente rutiere

 

La data de 25 iulie 2020, în jurul orei 23:00, pe DN 7, pe raza comunei Vințu de Jos, județul Alba, un tânăr de 23 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism din direcția Sebeș – Deva, la intersecția cu breteaua A1 pentru sensul de mers Deva – Sibiu, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un parapete metalic și un stâlp după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

 

În urma accidentului, conducătorul auto și doi pasageri, de 18 și 24 de ani, au suferit leziuni corporale ușoare.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ.

 

Cercetările sunt continuate.

 

 

La data de 26 iulie 2020, în jurul orei 23.50,  polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia.

 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 37 de ani, din comuna Sărmășag, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism din direcția Teiuș – Sebeș, s-a angajat într-o depășire, împrejurare în care a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Cluj – Napoca.

 

În urma accidentului, doi pasageri din primul autoturism, conducătorul celui de-al doilea autoturism și doi pasageri, cu vârste cuprinse între 13 și 35 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la spital.

 

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele  fiind negative.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Amplasarea radarelor în data de 28 iulie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                

 

 

                                                                                         

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com