AFLAM DE LA IPJ ALBA

28 iulie 2020 20:450 comments

Reținut pentru lovire sau alte violențe

 

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au reținut pe un bărbat din Sâncel care și-a agresat un consătean. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

La data de 27 iulie 2020, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 56 de ani, din comuna Sâncel, județul Alba.

 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 24 iulie, în timp ce se afla pe o stradă din comună, ar fi avut discuții contradictorii cu un bărbat de 51 de ani, din Sâncel, context în care i-ar fi aplicat, acestuia din urmă, mai multe lovituri cu pumnii și picioarele. Ulterior, în cursul serii, agresorul ar fi așteptat victima în apropierea locuinței sale și ar fi lovit-o din nou.

 

În cursul zilei de azi, 28 iulie, bărbatul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 27 iulie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 28 ani, din localitatea Vingard în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe raza comunei Berghin, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de tânăr, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

 

La data de 28 iulie 2020, în jurul orei 00.15, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 27 ani, din comuna Ipotești, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Ighiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

Amplasarea radarelor în data de 29 iulie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                   

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com