AFLAM DE LA IPJ ALBA

3 august 2020 20:180 comments

Mandat European de Arestare pus în executare

 

Un bărbat de 50 de ani, din Cugir, căutat de autoritățile din Italia, a fost reținut de polițiștii din Sebeș. Acesta era urmărit, la nivel internațional și este posesor al unui mandat european de arestare.

 

La data de 31 iulie 2020, poliţiştii din Sebeș l-au depistat, pe raza municipiului, pe un bărbat de 50 de ani, din Cugir, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Italia, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul substanțelor stupefiante.

 

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iuia pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetată pentru furt

 

O femeie din județul Timiș este cercetată pentru furt. Aceasta ar fi sustras produse cosmetice de pe rafturile unui supermarket din Alba Iulia.

 

La data de 31 iulie 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați, de către personalul de pază al unui supermarket din municipiu, cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras mai multe produse cosmetice din interiorul societății comerciale.

 

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat o femeie, de 39 de ani, din Municipiul Timișoara, Județul Timiș, care avea asupra sa bunurile sustrase, în valoare de 128 de lei.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în aceiași zi, aceasta ar mai fi sustras cosmetice de pe rafturile  supermarketului, în valoare de peste 300 de lei.

 

O parte din prejudiciu a fost recuperat și predat reprezentaților societății comerciale.

 

Față de femeie cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Mandat executat

 

La data de 02 august 2020, polițiștii de investigații criminale din Sebeș l-au depistat și reținut pe un bărbat de 42 de ani, din Sebeș, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Sebeș.

 

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani si 439 de zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

 

 

 

 

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 31 iulie 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 31 iulie 2020, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 21 ani, din comuna Lunca Mureșului, în timp ce conducea un moped, pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de tânăr, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 01 august 2020, în jurul orei 23.00, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, prin 112, de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că i-a fost avariat autoturismul parcat pe strada Dorobanți din Sebeș.

 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, un bărbat de 53 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autovehicul, pe strada Dorobanți din municipiu, la manevra de schimbare a direcției de mers nu s-ar fi asigurat corespunzător și a acroșat un autoturism parcat pe marginea părții carosabile.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 02 august 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, l-au depistat pe un bărbat de 31 ani, din comuna Daia Română, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, pe DJ 106 I, pe raza comunei Berghin și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de bărbat, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.

 

La data de 02 august 2020, în jurul orei 14.40, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, l-au depistat pe un bărbat de 51 ani, din comuna Fărău, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 D, pe raza localității Vama Seacă,  care tracta o remorcă neînmatriculată.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

La data de 02 august 2020, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din localitatea Gâmbaș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Iuliu Maniu din Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de șofer, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 02 august  2020, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

Accidente  rutiere

      

La data de 31 iulie 2020, în jurul orei 12.00, pe Bulevardul Încoronării,  în dreptul magazinului Penny Market, un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat o femeie, de 69 de ani, din municipiu, care se afla în traversarea strazii prin loc nepermis.

 

În urma accidentului rutier femeia a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Cercetările sunt continuate.

 

La data de 01 august 2020, în jurul orei 19.00, pe strada Mărășești din Alba Iulia, un bărbat de 31 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Șoseaua de Centură  a Municipiului Alba Iulia spre Alba Iulia, la intersecția cu strada Colonel Popa Laurean, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare în mers față de un alt autoturism, condus de un bărbat de 42 de ani, întrând in coliziune cu acesta.

 

În urma accidentului rutier, 6 persoane au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportate la spital. 

 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Cercetările sunt continuate.

 

La data de 01 august 2020, în jurul orei 22.20,  pe DC 50, pe raza localității Cărpiniș, un bărbat de 33 de ani, din comuna Jina, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Cărpiniș spre Sebeș, într-o curbă ar fi pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 

În urma accidentului rutier, doi pasageri, de 39 și 49 de ani, din comuna Jina, județul Sibiu, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

 

Amplasarea radarelor în data de  04 august 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                                      

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com