AFLAM DE LA IPJ

25 iulie 2018 19:290 comments

Mandat executat

 

La data de 24 iulie 2018, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut pe un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

 

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani, două luni şi 10 zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

 

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Alege viaţa!

 

Poliţiştii din Blaj, împreună cu  RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost verificate 15 autovehicule, la două fiind constatate defecţiuni tehnice.

 

La data de 24 iulie 2018, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

 

Cu această ocazie, au fost controlate 15 autovehicule, la două fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. Alte două autovehicule nu aveau efectuată inspecţia tehnică periodică. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi  contravenţional, iar complementar, poliţiştii au dispus reţinerea certificatelor de înmatriculare. Pentru cele două autovehicule cu ITP-ul expirat, poliţiştii au luat şi măsura reţinerii plăcuţelor de înmatriculare.

 

Alţi 4 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 1.740 lei.

 

Accident produs la trecerea la nivel cu calea ferată

 

La data de 24 iulie 2018, în jurul orei 18.45, pe Drumul Comunal 2 – Lunca Mureş -Gura Arieșului, la trecerea la nivel cu calea ferată, un tânăr de 22 de ani, din comuna Lunca Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului „oprire”, fiind surprins de trenul Inter Regio, 1367-2, care circulă pe ruta Budapesta – Braşov.

 

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital.

 

Traficul feroviar a fost blocat aproximativ 120 de minute.

 

Cercetările sunt continuate.

Amplasarea radarelor în data de 26 iulie 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac    

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com