Aiud: Băut la volan a provocat un accident şi a fugit

22 iulie 2013 13:541 comment

BAUTURA-300x225La finalul săptămânii trecute, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud, C.L.F., de 28 de ani, din municipiul Mediaş, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă laterală în mers faţă de un autobuz condus de un bărbat de 58 de ani, din Sovata, judeţul Mureş, intrând în coliziune cu acesta.
După producerea accidentului C.L.F. şi-a continuat drumul, fiind oprit în trafic, pe D.N. 1 la km 415, de către un echipaj al poliţiei rutiere care a pornit în urmărirea lui.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de
0,64 mg/litru alcool, pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de C.L.F., poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală” şi „părăsirea locului accidentului de către conducătorul unui vehicul ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni”.

Tags:

1 Comment

  • pensionar sarac

    Da asta e Romania.Cei care scriu, vorebesc inpotriva nedreptati, jafului, mafiei, saraciei crunte, asistenta medicala la pamant, scoala cu mita, pensie de nimic daca nu e cu privilegiu, baieti destepti care se inbogatesc ca lipitori fara munca!!!!!!CA PARLAMENTARI,GUVERNANTI, sunt MONITORIZATI,!!!!! BETIVI, DROGATI NU SUNT!!!!! EI POT OMORA OAMENI, ca in capitalizm numai BOGATUL E OM ,SARACUL POATE MURI.Traim intr-o societate DUPLICITARA, MINCINOASA SI SCHIZOFRENICA.La noi asta inseamna libertatea, fraternitatea, EGALITATEA din 1989.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com