Aiud: Doi hoti din judetul Mures au furat aproape 5.500 de lei dintr-o masina de marfa

28 iulie 2017 10:570 comments

În ziua de joi, 27 iulie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud i-au reţinut pe D.I.G., de 42 de ani din comuna Sîncraiu de Mureş şi pe S.A., de 48 de ani, din comuna Suseni, judeţul Mureş. Aceştia sunt cercetaţi pentru că în ziua de 12 iulie au furat suma de 5.419 lei dintr-o mașină de distribuţie marfă, parcată pe raza municipiului Aiud.

Poliţiştii din Aiud au fost sprijini de polițiști din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, iar la data de 26 iulie s-a reuşit reţinerea suspecţilor pe raza municipiului Piatra Neamţ, după ce au comis un furt dintr-un autovehicul de distribuţie marfă, pe raza municipiului Bacău, din care au sustras suma de 1.500 de lei.

De asemenea, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare, toate în judeţul Mureş.

Pentru comiterea infracțiunilor, cei doi foloseau se pare autoturisme închiriate precum şi dispozitive pentru bruierea dispozitivelor de închidere electrică a autovehiculelor.

Cei doi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi instanție de judecată.

Pe mumele lor, Judecătoria Aiud a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com