Aiudean recalcitrant reţinut după ce a făcut scandal într-un bar

2 septembrie 2013 14:262 comments

catuse1Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţie Municipiului Aiud au intervenit pentru aplanarea unui scandal produs într-un local public situat pe strada Stadionului din Aiud, de către B.M., de 37 de ani, din acelaşi municipiu.
Bărbatul, fiind sub influenţa alcoolului, a adresat injurii şi cuvinte jignitoare clienţilor aflaţi în local iar după intervenţia polițiștilor a continuat să se manifeste violent, înjurând şi ameninţând, inclusiv poliţiştii sosiţi la faţa locului.
Bărbatul a fost imobilizat, încătușat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Aiud unde, pe numele său, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ultraj” şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice”, totodată fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.
La data de 31.08.2013, parchetul a luat faţă de B.M. măsura reţinerii şi l-a prezentat instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Aiud cu propunere de arestare preventivă.
Instanţe a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile iar B.M. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pentru executarea mandatului.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com