Alba: Consilierii liberali se lauda cu ceea ce e scris in fisa postului ca trebuie sa faca

4 octombrie 2017 19:240 comments

Un nou atac lansat de preşedintele ALDE Alba, de data asta la consilierii liberali care se laudă prin presă cu realizările lor, mai exact consilierul judeţean PNL (fost PDL) Marius Haţegan.

Ioan Lazăr, preşedintele ALDE Alba: „Nu mi se pare normal ca oamenii politici să se laude încontinuu cu ceea ce trebuie să facă. Ei trebuie să facă drumuri, canalizări… asta este treaba lor, de asta au fost aleși ca și consilieri. Nu am cunoștință ca unul dintre ei să fi adus bani de acasă, sau de la firma pe care o administrează, ca să facă drumuri sau să introducă apa. Acești bani sunt ai contribuabililor din Alba sau sunt bani de la Uniunea Europeană, în care știm toți ce eforturi s-au făcut pentru a ne integra”.

Liderul ALDE a spus că toate partidele mari sunt „lăudăroase” şi încearcă să-şi asume realizări care ţin de „fişa postului”, de obligaţiile celor care lucrează în administraţie: incestiţii, atrageri de fonduri europene, reparaţii de drumuri.

Ioan Lazăr nu a uitat să pomenească de drumul de la Poiana Gălzii la Întregalde, un „ţinut uitat de timp, unde trebuie mers cu tancul, pentru că nu se poate merge nici cu camionul, nici cu tractorul, că-l faci praf”. Drumul este nereparat de 10 ani, deşi aici este în funcţie un primar… PNL.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com