Alba Iulia: Adjunctul comandantului jandarmilor a iesit la pensie

7 iunie 2017 10:345 comments

Adjunctul Inspectorului Șef al Jandarmeriei Alba, colonelul Daniel Anghel, a ieşit la pensie.

În ultimii ani colonelul Anghel a fost împuternicit în funcţia de adjunct al inspectorului șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba

Colenelul Anghel „a ajuns la punctul obligatoriu de trecere pentru fiecare militar, moment pe care toți ni-l dorim la fel de onorant – trecerea în rezervă”, aşa cum se arată într-un comunicat al IJJ Alba.

Ofițer cu o activitate importantă, colonelul Anghel s-a pensionat la vârsta de 56 de ani și 7 luni, după aproape 38 de ani de activitate desfășurată în cadrul Ministerului Apărării Naționale și în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În mijlocul colegilor, ceremonialul de intrare în rezervă a colonelului Anghel a debutat cu citirea ordinului Ministrului Afacerilor Interne de trecere în rezervă de către inspectorul șef. De asemenea, colonelul Anghel a primit o plachetă de excelență și apreciere, acordată pentru întreaga activitate depusă în slujba patriei și cetățenilor.

„Vizibil emoționat de momentul inevitabil al despărțirii de colectivul Inspectoratului, domnul colonel a făcut câteva mărturisiri cu valoare sentimentală dar și cu titlu de exemplu pentru cei mai tineri dintre jandarmi. Foștii colegi au avut numai cuvinte de laudă la adresa domnului colonel, iar prin intermediul domnului inspector șef, colonel Giurea Marius-Claudiu jandarmii albaiulieni i-au transmis un mesaj de rămas bun dar și mulțumiri pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul inspectoratului”, precizează slt. Marius Adrian Ştefan de la Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu Publicul.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com