Alba Iulia: Doi tineri injunghiati de Zilele Orasului

15 iunie 2017 13:250 comments

În dimineaţa zilei de 4 iunie 2017, la orele 02.26, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Județean Alba Iulia că în aceeaşi noapte s-au prezentat la spital două persoane de sex masculin care aveau diferite răni. Cei doi bărbaţi, C.D şi E.A, prezentau plăgi produse de un obiect ascuţit. În scurt timp a fost identificat un bărbat, G.A., de 29 de ani din Alba Iulia, bănuit de comiterea ei.

Cei doi tineri, de 19 ani şi respectiv 20 de ani, ambii din Alba Iulia, au intrat în conflict verbal cu un necunoscut pe strada Apulum din Alba Iulia, la una din intrările în şanţurile Cetății Alba Carolina (intrarea de sud a Cetăţii Alba Iulia, intrarea  pe lângă Club Habitat).

Cei trei au avut o dispută, împrejurare în care necunoscutul i-a înjunghiat pe cei doi tineri.

Agresorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca joi, 15 iunie 2017, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale. G.A. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Alba.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com