Alba Iulia găzduieşte Caravana BookLand şi în acest an!

16 iulie 2012 15:510 comments

Începând de marţi, 17 iulie, până duminică, 22 iulie, Caravana BookLand revine la Alba Iulia şi te aşteaptă la o întâlnire distractivă cu cartea şi cultura la Alba Mall. BookLand este cel mai avangardist, dinamic, cult, cool şi prietenos târg de carte din România.
“Am pregătit un playlist de peste 9.000 de titluri de carte, muzică, film şi jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, plus nenumărate oferte, tombole şi promoţii! Echipa BookLand este nerăbdătoare să ajungă la Alba Iulia, unde cu siguranţă îşi vor revedea prietenii de anul trecut. Îi aşteptăm cu braţele deschise pe toţi iubitorii de carte, mici şi mari, şi promitem că gama largă de oferte propuse de noi, cuprinzând atât cele mai noi apariţii editoriale cât şi titluri deja consacrate, va fi atât de ispititoare, încât nimeni nu va pleca cu mâna goală!”, ne-a declarat Mihaela Petrovan, iniţiatoarea proiectului BookLand.
În afară de carte, săptămâna aceasta Caravana BookLand va găzdui expoziţia de pictură a artistului plastic Floare Muntean şi expoziţia de sculptură a sculptorului Giuseppe Rotta. Lucrările celor doi artişti plastici vor încânta privirile vizitatorilor târgului de carte, în întreaga săptămână.
De asemenea, scriitorii Aurel Pantea, Petru Făgăraş, Gligor Hasa şi Miron Tic vor susţine un recital de poezie.
Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film şi jocuri, aflat la a 2-a ediţie, prezent pe parcursul anului 2012, în 39 de oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com