Alba Iulia: Mamut Bike Race 2017

31 august 2017 18:050 comments


Sâmbătă, 2 septembrie 2017, la Alba Iulia are loc a treia ediţie a concursului de ciclism Mamut Bike Race.

Competiția este de tipul mountain-bike XC, destinată în principal sportivilor amatori, începători, intermediari sau avansați, dar și sportivilor legitimați. Vor rămâne în continuare 2 trasee de concurs, fiecare dintre participanți putând alege, în funcție de condiția fizică și nivelul propriu de pregătire.

Ajunsă la a III-a ediţie, competiţia are un grad de dificultate mai ridicat la traseul scurt, după cum precizează organizatorii.

Vor fi două trasee de concurs:

– MBR Race – traseu SCURT (accesibil sportivilor intermediari și începători), cu o lungime de aproximativ 35km și o diferență de nivel pozitivă de cca.1300m, considerat de dificultate medie. Acest traseu va rămâne, în cea mai mare parte, traseul din anii anteriori, adăugând 7Km (cu +400m diferență de nivel).
– MBR Maraton – traseu LUNG (accesibil sportivilor avansați), cu o lungime de aproximativ 60km și o diferență de nivel pozitivă de cca.2000m, considerat de dificultate sporită. Acest traseu va ramâne, în cea mai mare parte, traseul din anul anterior, putând suferi mici modificări.

Detalii suplimentare se pot obține pe site-ul competiției
http://mamut.bicheru-cycling.ro/

Informaţii suplimentare pe facebook https://www.facebook.com/mamutbikerace

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com