Alba Iulia: Peste 600 de alergatori asteptati la Crosul Europei

3 mai 2017 19:583 comments


Ziua Europei va fi sărbătorită la Alba Iulia de Centrele Europe Direct Regiunea Centru şi Europe Direct Alba Iulia, din cadrul structurilor gazdă, ADR Centru și Fundaţia PAEM Alba, care cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, organizează vineri, 5 mai, ora 12.00, Crosul Europei, ediţia a IV-a.

Ca şi la ediţiile precedente, crosul va avea loc în Şanţurile Cetăţii bastionare Alba Iulia, în zona Catedralei Încoronării, cu startul de pe latura de vest a Cetăţii.

În ziua crosului, organizatorii vor desfăşura o serie de acţiuni în care se vor prezenta sprijinul pe care Uniunea Europeană îl oferă României, precum şi beneficiile obţinute de cetăţenii din Regiunea Centru, de-a lungul celor 10 ani de când România este parte a Uniunii Europene.

Crosul se va desfăşura pe distanţa de aproximativ 6 km (2 ture în interiorul şanţurilor Cetăţii), punctul de start şi sosirea fiind în zona din faţa Catedralei ortodoxe. Ca şi anul trecut sunt aşteptaţi 600 de alergători.

Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin şi masculin, primilor trei care au trecut linia de Finish – atât pentru o tură, cât şi pentru două ture. Valoarea premiilor pentru primii trei clasaţi pentru cei care alearga două ture va fi mai mare.

Înainte de cros, toţi participanţii vor primi tricouri, iar după cros vor fi recompensaţi cu obiecte promoţionale. Nu vor lipsi muzica, dansul, microrecitalurile pregătite de grădiniţele din Alba Iulia şi o cabină foto pentru imortalizarea celor mai interesante momente petrecute alături de prieteni şi multe altele.

Înscrierea se poate face:

1.online, prin completarea şi transmiterea datelor personale de înscriere
2.la sediile instituţiilor organizatoare: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Str. Decebal, nr. 12, Alba Iulia sau Fundaţia PAEM Alba, Str. Bucovinei, nr. 6, Alba Iulia
3.la momentul concursului, în ziua Crosului, în intervalul 9.30-11.00.

La înscriere vor avea prioritate participanţii înscrişi on-line şi cei ce s-au înscris la sediul organizatorilor.

Condiţii de participare:
1).Participantul trebuie să aibă cel puţin 12 ani împliniţi;
2).Participantul trebuie să aibă asupra sa un act de identitate;
3).Participantul major sau unul din părinţii participantului minor, prin înscriere, îşi asuma responsabilitatea privind participarea lui/ a minorului pe care îi reprezintă, la Crosul Europei, conform Regulamentului.

Pentru înscrierea online la Crosul Europei, ediţia a IV-a, trebuie completate toate câmpurile din formularul de înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctWcXI9eCOxcAUYL48qJk0Y3r8cO4vdfRvbGtI2GoZemOFiQ/viewform

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com