Alba Iulia: Trei hoti de magazine prinsi dupa ce o femeie cu spirit civic a sunat la 112

7 septembrie 2017 15:080 comments

Miercuri, 6 septembrie 2017, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 45 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, pe B-dul Revoluției 1989 din Alba Iulia se află mai multe persoane cu un comportament suspect.

Cu ajutorul semnalmentelor descrise de apelantă, poliţiştii au identificat 3 persoane (doi bărbaţi şi o femeie) care aveau asupra lor o sacoşă voluminoasă şi un cărucior de copii, în care se aflau mai multe articole noi de îmbrăcăminte, precum şi produse cosmetice şi cafea.

Din primele cercetări rezultă că produsele respective, în valoare totală de 1.050 lei, au fost sustrase, de către cei 3, în aceeaşi zi (6 septembrie 2017) din 5 magazine din municipiul Alba Iulia.

S.L. (un bărbat de 26 de ani), S.R. (un bărbat de 22 de ani), ambii din Orăştie, judeţul Hunedoara, şi A.N. (o femeie de 46 de ani, din Cugir) au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi, 7 septembrie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor societăţilor comerciale păgubite.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba adresează felicitări femeii ce a sunat la 112, pentru spiritul civic de care a dat dovadă, şi-i încurajează pe toţi cetăţenii, să sesizeze poliţia, ori de câte ori observă persoane sau situaţii suspecte.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com