Alba Iulia:Surprize pentru cei mici la festivalul Cetatea Copiilor

30 mai 2013 17:340 comments

1-iuniebUn nou prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamnă joacă, prinde contur în Cetatea Alba Iulia. Festivalul Cetatea Copiilor este un eveniment unic în România și reprezintă un prilej atât pentru copii cât şi pentru părinţi de a petrece mai mult timp în aer liber bucurându-se împreună de jocurile copilăriei. Într-un spaţiu generos vor fi amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.
Pe lângă jocurile din Piața Cetății, actorii teatrului “Prichindel” vor oferi copiilor spectacolul Zulenka. Piesa se va juca pe terasa Sălii Unirii, sâmbătă 1 iunie de la orele 10.00.
Întreaga zi va însemna un tur de forță cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti, pe tot parcursul zilei: jocuri gonflabile, baloane, face painting și orice altceva își mai pot imagina cei mici. Nu vor lipsi nici cadourile și premiile pregătite pentru cei mai activi și talentati dintre puști.
Teatrul de Păpuși “Prichindel” împreună cu organizatorii, Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba îi așteaptă pe toți albaiulienii la joacă.
Unul dintre cele mai așteptate momente din preajma zilei în care sărbătorim bucuria copilăriei va avea loc cu o zi mai devreme, pe 31 mai, când 8200 de copii de la școlile, grădinițele și centrele speciale din Alba Iulia vor primi înghețată. Și în acest an sponsorul acestui demers itinerant desfășurat prin intermediul SPAS este societatea Alpin 57 Lux.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com