Alba: Jandarmii promoveaza institutiile de invatamant ale MAI

2 mai 2017 10:130 comments

În perioada 28 aprilie-1 mai 2017 Jandarmeria Alba a desfășurat o campanie de promovare a ofertei educaționale a instituțiilor de învăţământ din cadrul Ministerul Afacerilor Interne.

Pe străzile din Cetatea bastionară Alba Iulia au fost împărţite materiale informative tinerilor care doresc să urmeze cariera militară.

Cei interesați au aflat informaţii legate de criteriile de recrutare, documentele necesare pentru înscrierea în instituțiile de învățământ precum și locurile disponibile Jandarmeriei Române în instituțiile de învățământ ale Ministerul Afacerilor Interne, ne anunţă slt. Marius-Adrian Ştefan, Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu Publicul.

Detalii suplimentare pot fi obținute de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba precum și de pe site-ul unității, www.jandarmeriaalba.ro .

Cererile de participare/înscriere la concursurile de admitere se primesc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba situat în Alba-Iulia str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, de către Serviciul Resurse Umane al unității, în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00, tel. 0258/812318.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com