ALBA MALL nu REINVENTEAZA REDUCERILE. Le practica ! Reduceri de până la 70% în magazinele din centrul comercial.

27 ianuarie 2014 11:560 comments

afis

Inceputul de an este asimilat in toate marile centre comerciale cu startul sezonului de reduceri si promotii. Reduceri reale, preturi aproape ireal de mici si oportunitati nenumarate de shopping: asta veti gasi in sezonul reducerilor de iarna la Alba Mall.

Perioada reducerilor a inceput la jumatatea lunii ianuarie si se va intinde pana la inceputul primaverii, o veste buna pentru pasionatii de shopping care inca nu au reusit sa isi bifeze tot de pe listele de cumparaturi.

“Pentru ca nu am avut sansa sa inventam chiar noi conceptele de reduceri, sales sau soldari, nu ne ramane decat sa le dam formele si, mai ales, procentele cele mai atractive pentru clientii nostri. La ALBA MALL ce scrie pe afis, gasesti si-n magazin. Iar asta este, inainte de o campanie de vanzari, o dovada de respect pentru clientii nostri”, a declarat Voicu Vuscan, administratorul Alba Mall.

In procente, reducerile aplicate de magazinele din Alba Mall pornesc de la 20% si pot ajunge chiar si pana la 70%, la articolele de sezon si nu numai, adica un adevarat chilipir pentru cei care isi doresc branduri de top la preturi mai mult decat rezonabile.

Alba Mall: shopping mall inclusive !

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com