Alba si Mures: 103 perchezitii pentru probarea unor fapte de coruptie din domeniul silvic

29 iunie 2017 13:592 comments

În cursul zilei de joi, 29 iunie 2017, în judeţele Alba şi Mureş au fost declanşate o serie de percheziţii pentru probarea unor infracţiuni de corupţie la regimul silvic.

„Ca urmare a activităților de procedură penală desfășurate de ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, într-un dosar penal privind fapte de corupție în legătură directă cu infracțiuni la regimul silvic și evaziune fiscală săvârșite de funcționari ai Ocolului Silvic Sovata și agenți de poliție din cadrul a două inspectorate județene de poliție, la această oră se desfășoară un număr de 103 percheziții pe raza județelor Mureș și Alba”, se arată într-un comunicat al D.G.A.

La percheziţii participă ofițeri de poliție judiciară ai D.G.A. din 16 servicii județene anticorupție, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș, Grupării Mobile de Jandarmi Târgu Mureș și Gărzii Forestiere Cluj.

Ampla acţiune a fost sprijinită de către D.G.A. – Structura Centrală (Serviciul Tehnic, Serviciul Anchete și Centrul Operațional Cluj), precum și de suportul tehnic al IGPR – DOS.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com