Alba: Un tanar sofer din Vintu de Jos a murit intr-un accident de circulatie langa Vinerea

18 septembrie 2017 16:480 comments

În dimineaţa zilei de luni, 18 septembrie, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DJ 704, în afara localității Vinerea, s-a produs un accident rutier.

În timp ce conducea un autoturism în direcţia Şibot – Cugir, în condiţii de vizibilitate redusă, datorată ceţii dense, un şofer de 36 de ani, din comuna Vințu de Jos, s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure în mod corespunzător. Maşina bărbatului a intrat în coliziune laterală cu autoturismul depăşit, care era condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Topliţa, judeţul Harghita şi ulterior în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă, din sens opus, de un bărbat de 46 de ani, din Cugir.

În accident a mai fost implicat un autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, care circula în direcţia Cugir – Şibot şi care a fost acroşat de autoturismul condus de tânărul din Topliţa.

Aşadar au fost implicate 4 maşini, două maşini venind dinspre Şibot, două dinspre Cugir.

În urma accidentului, bărbatul de 36 de ani, din Vinţu de Jos, a decedat, iar o tânără de 24 de ani, din Cugir, pasageră în autoturismul condus de acesta şi bărbatul de 59 de ani, din Orăștie, au suferit leziuni corporale serioase şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

 

Foto: arhivă

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com