Alcoolul i-a dat curaj!

9 decembrie 2016 19:500 comments

Poliţiştii din Ocna Mureş au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 19 ani, din oraş care, pe fondul consumului de alcool, l-a agresat pe un concetăţean.

 

La data de 08.12.2016, în jurul orelor 06.45, Poliția Orașului Ocna Mureș a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un şanţ de la marginea străzii Crângului din Ocna Mureş, a fost găsit un bărbat rănit în zona capului.

 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 07/08.12.2016 bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Ocna Mureş, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu R.N.V., de 19 ani, din Ocna Mureş, într-un local public din oraş.

 

La un moment dat, cei doi au plecat spre domicilii însă între ei a avut loc un conflict în urma căruia R.N.V. l-ar fi lovit cu pumnii pe bărbatul de 28 de ani, provocându-i leziuni traumatice în zona capului.

 

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, unde a rămas internată, în stare gravă.

 

Faţă de R.N.V. poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de  “vătămare corporală”, faptă prevăzută de art. 194, alin. (1) lit. e din Codul Penal, urmând ca în cursul zilei de azi, 9 decembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud pentru dispunerea măsurilor legaleincapatanare-de-sofer-betiv-taxata-cu-dosar-penal

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com