ALDE Alba a avertizat ca poluarea ucide!

20 februarie 2020 09:460 comments

Multumim presei locale care a luat atitudine informand corect populatia Judetului Alba, despre situatia alarmanta privind poluarea de la Sebes!

ALDE Alba in conferinta de presa, din data de 17 Ianuarie 2020,  sustinuta de presedintele partidului, dl. Ioan Lazar si presedintele actual al ALDE Sebes, dl. Besoiu Nicolae Simion, se tragea un semnal de alarma ca la Sebes poluarea cu PM2,5 si PM10 nu se monitorizeaza cerandu-se inca de atunci ca institutile statului sa informeze populatia daca exista sau nu un pericol pentru sanatatea acesteia. La luarea de pozitie a domnului presedinte Alde Alba din data de 28.01.2020 si  odata cu pornirea masuratorilor de pe statia de monitorizare a aerului, proprietate a Municipiului Sebes, cat  si atentionarile frecvente ale presedintelui AlLDE Sebes, dl. Besoiu Nicolae Simion, vis-s-vis de autoritatile locale, care spuneau ca nu au existat probleme de mediu, a postat pe  pagina sa de socializare,  informari ori de cate ori valorile poluarii au depasit  valorile maxime admisibile!

 Sa nu uitam ca Romania a primit un avertisment dur din partea Comisiei Europene, urmand ca in foarte scurt timp, daca aceasta nu rezolva problemele privind calitatea aerului si problemele cu taierile ilegale de padure, sa fie aplicate amenzi drastice de 400.000 de euro pe zi!

Speram ca alaturi de voi, cei din presa, sa reusim sa sensibilizam autoritatile statului care au atributiuni in protectia mediului conform legii 104/2011, pentru a lua, cu celeritate, masuri pentru protejarea sanatatii cetatenilor judetului nostru !!!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com