Alegeri pentru o nouă conducere a Consiliul Elevilor

11 octombrie 2012 14:440 comments

La Liceul Teoretic Teiuş a debutat campania pentru alegerile care vor decide noul preşedinte şi noul vicepreşedinte al Consiliului Elevilor. Conform Regulamentului Consiliului Elevilor, cei doi sunt aleşi pentru un an sau doi, prin vot secret, de către elevii liceului.
Începută în data de 11 octombrie 2012, campania se va finaliza în data de 15 octombrie, orele 14.00, atunci când va avea loc o conferinţă de presă, ultimul eveniment înaintea votului. Pentru aceste alegeri să fie cât mai corecte, a fost ales un observator, Antonia Groza, elevă la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud.
Trei eleve candidează pentru funcţia de preşedinte: Bianca Popa, clasa a X-a Real, Alexandra Negru, clasa a IX-a Uman, şi Georgiana Corfuţă, clasa a IX-a Uman.
Pentru funcţia de vicepreşedinte sunt 2 candidaţi: Carina Sârbu, clasa a X-a Real şi Dragoş Chitulea, clasa a IX-a Uman.
Condiţiile de eligibilitate pentru preşedinte sunt: media generală cel puţin 9.00, media la purtare 10, recomandarea unui cadru didactic pentru a ocupa această funcţie, o scrisoare de intenţie, un CV, un tabel cu minim 20 de susținători şi acordul părinţilor. De asemenea, candidaţii vor prezenta o platforma electorală şi un slogan.

Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com