AMPLA ACTIUNE POLITIENEASCA LA CUGIR!

17 februarie 2020 22:290 comments

Acţiune cu efective suplimentare, la Cugir

 

Polițiștii din Cugir au organizat o acţiune cu efective mărite, în oraș. Au fost legitimate 108 persoane, controlate 73 de autovehicule și au identificate două persoane bănuite de săvârșirea de fapte penale.

 

La data de 15 februarie 2020, Poliția Orașului Cugir a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului, în scopul creşterii siguranţei publice, prevenirii şi combaterii infracţiunilor şi prevenirii accidentelor rutiere. 

 

La acţiune, alături de poliţiştii din Cugir au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

 

Au fost legitimate 108 persoane, și au fost controlate 73 de autovehicule și 14 unități comerciale.

 

Au fost constatate 67 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 13.790 lei, au fost reținute 3 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare. 

 

Polițiștii au pus în executare un mandat care l-a vizat pe un bărbat condamnat la închisoare și au identificat două persoane care sunt bănuite de săvârșirea unor infracțiuni.

 

Exemple:

 

La data 15 februarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir l-au identificat pe un tânăr de 25 de ani, din Cugir, care este bănuit de săvârșirea unei fapte de distrugere.

 

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că în noaptea de 06/07 iunie 2019, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi zgâriat un autoturism de lux, parcat pe o stradă din oraș, provocând un prejudiciu care a fost estimat de păgubit la 1.000 de euro.

 

La data de 15 februarie 2020, în jurul orei 10.30, polițiștii din Cugir l-au depistat și reținut pe un bărbat de 34 de ani din Cugir, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Alba Iulia.

 

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un an închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

 

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com