AMPLE ACTIUNI POLITIENESTI IN ALBA!

15 martie 2019 07:550 comments

dav

Acţiune cu efective suplimentare, la Alba Iulia

 

Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfășurat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului şi în localităţile rurale arondate. Au fost aplicate amenzi în valoare de 21.100 lei şi au fost identificate 3 persoane bănuite de săvârşirea de infracțiuni.  

 

La data de 13 martie 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza municipiului Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate.

La acţiune au participat 35 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră. 

 

Au fost verificată 6 societăţi comerciale, 16 agenţi de pază și 115 autoturisme şi au fost legitimate 129 de persoane. 

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 123 de sancţiuni de natură contravenţională, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 21.100 lei.

 

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare, iar poliţiştii au identificat 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

 

Exemplu: Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat-o pe o tânără de 19 ani, din comuna Hopârta, care este bănuit de săvârşirea unui furt din locuinţă.

 

În după amiaza zilei de 7 februarie 2019, tânăra ar fi profitat de faptul că o femeie din Alba Iulia şi-a lăsat uşa apartamentului neasigurată şi i-ar fi sustras un portmoneu în care era o sumă de bani şi documente personale.

 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a tinerei şi pentru recuperarea prejudiciului.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com