Ample actiuni politienesti la Galda de Jos!

28 februarie 2019 19:498 comments

Acţiune cu efective suplimentare, la Galda de Jos

 

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au aplicat 27 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 6 infracțiuni, în urma unei acţiuni desfăşurată pe raza localităţilor aflate în competenţă.

 

La data de 27 februarie 2019, Secţia 1 Poliţie Rurală Galda de Jos a organizat, pe raza localităţilor rurale aflate în competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei rutiere.

 

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni şi 27 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 13.930 lei.

 

Exemple:

 

În urma unui control efectuat de poliţişti împreună cu reprezentanţi ai societăţii de distribuţie a energiei electrice, în localitatea Ampoiţa, a fost identificat un imobil a cărui proprietar, un bărbat din Alba Iulia, a efectuat intervenţii neautorizate asupra contorului de energie electrică, modificând indexul afişat.

 

În acest mod, acesta ar fi prejudiciat societatea de furnizare a energiei electrice cu suma de 2.100 de lei.

 

Faţă de proprietarul imobilului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate, ori modificarea fără drept a componentelor instalațiilor electrice”, fapta prevăzută și pedepsită de art. 92, alin. 1 din Legea nr. 123/2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale şi furt.

 

Tot în cadrul acţiunii de ieri, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au depistat, în flagrant delict, pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Cricău, în timp ce tăia, fără drept, 3 arbori, din specia fag, din locul numit ”La Curătură” , situat pe raza localității Tibru.

 

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com