Ample actiuni politienesti la Vintu de Jos

13 martie 2019 19:361 comment

Acţiune cu efective suplimentare, la Vinţu de Jos

 

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au aplicat 88 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 8 infracțiuni, în urma unei acţiuni desfăşurată pe raza localităţilor aflate în competenţă.

 

La data de 12 martie 2019, Secţia 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos a organizat, pe raza localităţilor rurale aflate în competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei rutiere.

 

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au constatat, în flagrant delict, 7 infracțiuni şi 88 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 23.555 lei.

 

De asemenea, au fost identificaţi 6 autori de infracțiuni în dosarele rămase cu autori neidentificaţi, au fost reţinute două permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

 

Exemple: La ora 18.00, a fost depistat un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Berghin, în timp ce conducea un tractor, pe raza localităţii Berghin, fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

Tot în jurul orei 18.00, a fost depistat un bărbat de 44 de ani, din Ghirbom, care conducea, pe drumul public, un tractor neînmatriculat şi fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de bărbat a fost întocmit dosar penal.

 

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Şibot, care este bănuit de săvârşirea unei infracțiuni de furt sesizată poliţiei la data de 13 septembrie 2018.

 

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că ar fi sustras o portă metalică care făcea  accesul în perimetrul de protecţie al autostrăzii A-1 Deva – Sibiu, pe care ar fi  folosit-o la stâna pentru animale.

 

Prejudiciul a fost recuperat.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Poliţiştii Secției 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au identificat pe un bărbat de 51 de ani, din comuna Săliştea, care este bănuit că a tăiat, fără drept şi a sustras, 48 de arbori de esenţă  gorun, carpen şi salcâm, din locul numit „Dumbrava”, situat pe raza comunei Săliştea.

 

Bărbatul este cercetat pentru tăiere ilegală şi furt de arbori.

 

Tot ieri, 12 martie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au identificat pe un bărbat de 36 de ani, din Vinţu de Jos, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de „însuşirea bunului găsit”.

 

În după amiaza zilei de 10 februarie 2019, acesta ar fi găsit, în faţa unui magazin din Vinţu de Jos, un portmoneu în care era suma de 700 de lei şi mai multe documente.

 

Cercetările sunt continuate.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com