Apelarea abuzivă la 112, sancţionată de jandarmi

13 februarie 2012 15:060 comments

Vineri dimineaţa, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în Autogara Livio – Dario din Alba Iulia deoarece un cetăţean a sesizat că i-au fost furate bagajele. La faţa locului, jandarmii l-au identificat pe reclamant, T.D., de 51 de ani, din satul Dârleşti, comuna Horea, aflat în stare de ebrietate. În urma verificărilor, bagajul bărbatului a fost găsit. Acesta se afla la personalul de serviciu al autogării şi fusese încredinţat spre păstrare chiar de reclamant înainte să plece spre un bar pentru a-şi continua activitatea. Bărbatul şi-a amintit ce a făcut şi a dat vina pe alcool. Jandarmii l-au sancţionat cu amendă de 100 de lei.
În aceeaşi zi, jandarmii au intervenit pe strada Cornişei din Alba Iulia şi a aplanat un conflict familial. Jandarmii au constatat că între doi soţi, A.E., de 29 de ani şi A.C., de 41 de ani, izbucnise o altercaţie verbală. Cei doi au fost sancţionaţi cu amendă în valoare totală de 400 de lei.
În noaptea de 10 spre 11 februarie, bărbatul, A.C., a solicitat intervenţia forţelor de ordine, argumentând că scandalul din ziua anterioară ar fi reizbucnit. Jandarmii care s-au deplasat în sprijinul bărbatului au constatat că a fost o apelare abuzivă la 112 şi l-au sancţionat cu amendă de 100 de lei.
Sâmbătă, soacra lui A.C. a fost sancţionată de jandarmi, tot cu amendă în valoare de 100 de lei şi tot pentru apelarea fără motiv întemeiat la 112. A.L., de 46 de ani, a solicitat ajutorul jandarmilor pe motiv că ginerele vrea să-i intre în casă şi o ameninţă pe ea şi pe fiica sa cu acte de violenţă. Ajunşi însă la domiciliul femeii, jandarmii i-au găsit pe cei trei discutând civilizat, mai mult bărbatul cerându-şi scuze pentru faptele din ajun. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com