Ardem de vii în spitale, dar inaugurăm autostrăzi neterminate!

3 decembrie 2020 09:030 comments

 

După și-au bătut joc de toți locuitorii județului și ne-au interzis să sărbătorim Ziua Națională, astăzi Johannis și PD-PNL-iștii vor să inaugureze cu mare fast lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda. Care de fapt nu e lotul 1, ci doar vreo 15 km din el, care face parte dintr-o autostradă care trebuia să fie finalizată în 2016, dar probabil că nici în 2021 nu va fi complet terminată…

Pentru vizita d-lui Iohannis s-a asfaltat la temperaturi de -2 grade, în condițiile în care normele prevăd ca asfaltarea să se facă de la temperaturi de +5 grade în sus.

Acest heirup electoral moștenit de pe vremea lui Ceaușescu, asemănător cincinalului înainte de termen, deja a ajuns la un alt nivel sub conducerea PNL și PSD. După ce ministrul Cuc (PSD) făcea zeci de fotografii și tăia panglici flancat de Ioan Dîrzu pe centurile autostrăzii, a venit vremea lui Johannis și LuCOVID să facă același lucru, doar că sub sigla altui partid-stat, PNL.

Oare cât de mult își urăsc poporul actualii conducătorii de sunt atât de cinici? Ard oamenii de vii în spitale, ne închid în case în loc să avem un program național de testare, închid școlile, urmează să concedieze 30% din bugetari și să taie pensiile și salariile….DAR EI INAUGUREAZĂ 15 km de autostradă… Și ăia, încă incompleți… Nu știu cu ce ar trebui primit un astfel de președinte și camarila lui de partid (PNL) la Alba Iulia, dar în mod sigur nu cu flori și cântece patriotice… RUȘINE!! Așa nu se mai poate!

 

TREBUIE SĂ SCOATEM DIN NOU ROMÂNIA DIN CRIZĂ!

Ne asumăm PROmisiunea ieșirii din Criză! Pe 6 decembrie, votați Poziția 6 pe buletinul de VOT!

 

Ioan Lazăr

Candidat Camera Deputaților PRO România

Comandat de partidul ProRomânia filiala Alba cod unic mandatar financiar 11200008.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com