La Alba Iulia a început Târgul Apulum Agraria 2013

12 septembrie 2013 13:243 comments

agraria siteÎn weekend-ul dinaintea începerii anului şcolar, Consiliul Judeţean Alba, împreună cu Primăria municipiului Alba Iulia şi Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Alba, organizează cea de a XXII- ediție Târgului Apulum Agraria, o întâlnire cu agricultura judeţului Alba. Evenimentul va avea loc în perioada 13 – 15 septembrie, în zona expoziţională din Piaţa Pascu din Alba Iulia.
La ediţia din acest an, standurile producătorilor agricoli individuali şi firmelor vor abunda în fructe şi legume pe alese, nenumărate produse de panificaţie şi patiserie, ouă, ciuperci, brânzeturi, preparate din carne, conserve de carne şi de legume, miere de albine şi produse apicole, sucuri de fructe, vinuri, butaşi de trandafiri, pomi fructiferi.
Ca în fiecare an din programul Târgului Apulum Agraria nu vor lipsi expozițiile cu produse agro-alimentare, standuri cu legume și fructe ale producătorilor locali, expoziție de animale, păsări și animale mici, parade toamnei, opera în piață, concursuri iar cei interesați pot găsi la târg material săditor, produse fitosanitare și echipamente agricole.
Nici în acest an din programul evenimentului nu vor lipsi și demonstrațile culinare din care amintim demonstrația culinară a Asociației Maghiarilor din Abrud care ne vor arăta cum se face gulașul adevărat și cea a celor de la Agrosteau care ne vor face o demonstrație culinară despre prepararea balmoșului.
Bineînțeles în fiecare zi a Târgului vor fi degustări de vinuri din podgorile din județ și concursuri cu premii precum: Coșul Toamnei(pentru expozanți), Cea mai împodobită bicicletă sau Sperietori de ciori(pentru expozanți).
Din programul târgului nu va lipsi nici promovarea conceptului de slowfood și promovarea produselor tradiționale

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com