ATANASIU FACE DEZVALUIRI

3 iulie 2015 07:002 comments

Vicepreședintele Partidului Național Liberal, Teodor Atanasiu, a dezvăluit, joi seară, în cadrul unei emisiuni televizate la postul Realitatea TV, care sunt cele două condiții cheie pe care trebuie să le îndeplinească un candidat pentru alegerile locale.

În același timp, Atanasiu a precizat că „niciunul dintre candidați nu vor fi oameni care să aibă probleme în instanță la data respectivă”.

„De o luna si o saptamana suntem intr-un turneu in tara. Vor sa pregateasca aceste alegeri locale pornind de la cautarea candidatilor. Am cerut fiecaruia sa nu vina sa ne spuna cat are in sondaje, ci care e proiectul politic. Nu mai acceptam candidati doar cu notorietate si dupa fara capabilitatea de a face ceva. Si au fost multe cazuri in care primarii n-au facut ce trebuiau sa faca pentru localitatea lor. Vrem sa gasim un candidat capabil sa culeaga votul dar si capabil sa administreze. E important sa impletim cele doua conditii pe care le avem. Unii ar fi foarte buni dar nu prea strang voturi si trebuie sa faca si una si alta.

Niciunul din candidatii nostri nu vor fi oameni care sa aiba probleme in instanta la data respectiva.

Cautam in toate resedintele tarii. Avem cateva nume pe care le sondam. Nu e problema ca nu avem de unde sa alegem, ci sa alegem ce isi doreste poporul”, a declarat Teodor AtanasiuTeodor-Atanasiu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com