„ATENŢIE, CIRCUL ŞI EU!”, CONCURS DE COLEJE, ADRESAT PREŞCOLARILOR, ORGANIZAT ÎN CADRUL PROIECTULUI „EDUCAŢIE RUTIERĂ, EDUCAŢIE PENTRU VIAŢĂ”

11 iunie 2018 20:320 comments

Ultima activitate cuprinsă în calendarul din acest an al Proiectului „Educaţie Rutieră, Educaţie pentru Viaţă”, a avut loc la Aiud. Toţi participanţii la concursul „Atenţie, Circul şi eu!”au dovedit că deţin cunoştinţe solide privind regulile de circulaţie rutieră.
Continuând tradiţia ultimilor ani, în cadrul Proiectului Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă, organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar Județean Alba, la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, a avut loc concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”.
La competiţie au participat 120 de preşcolari din grupele mari de la toate grădiniţele din municipiul Aiud. Aceştia şi-au exprimat cunoştinţele în domeniul circulaţiei rutiere, au creat desene şi colaje, iar un juriu format poliţişti ai structurilor de rutieră şi prevenire precum şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba i-au premiat pe cei mai talentaţi dintre participanţi.
În final, câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome şi rechizite puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean Alba.
În perioada 30 mai – 11 Iunie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, au  desfăşura o serie de activităţi dedicate copiilor, cuprinse în cadrul Proiectului „Educaţie Rutieră, educaţie pentru viaţă”.
Sute de copii din judeţ au participat la concursuri, expoziţii şi activităţi recreative ce au avut ca scop consolidarea cunoştinţelor privind regulile de circulaţie şi prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi minorii.  

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com