ATENTIE LA ESCROCI!

28 noiembrie 2019 22:560 comments

 

De neatenția unei vânzătoare din Alba Iulia a profitat o escroacă care, pentru o cafea, pe care a plătit-o cu o bancnotă de 5 lei, a primit rest 95 de lei. Fapta a fost sesizată la poliție, iar polițiștii au identificat-o pe femeie, în Teiuș.

 

La data de 26 noiembrie, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați, prin 112, de către reprezentanții unei stații de carburanți din municipiu, cu privire la faptul că o angajată a fost înșelată cu o sumă de bani.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în după amiaza zilei de 26 noiembrie 2019, o femeie i-ar fi cerut vânzătoarei o cafea și i-ar fi înmânat o bancnotă de 5 lei. După ce a primit cafeaua femeia i-a spus vânzătoarei că a uitat să-i dea restul, susținând că a plătit cu o bancnotă de 100 de lei. Aceasta a primit restul de 95 de lei și a ieșit din magazinul stației.

 

Cu sprijinul polițiștilor din Teiuș, autoturismul cu care se deplasa aceasta a fost identificat și oprit, pe raza orașului Teiuș.

 

Pe numele femeii, în vârstă de 41 de ani, din comuna Ograda, județul Ialomița, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.  

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com