Atentie: Lucrari pe A1 intre Saliste si Cunta

29 mai 2017 14:121 comment

Atenţie dacă circulaţi cu maşina pe A 1 !

Luni, 29 mai 2017, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă intervalul orar 13.00 – 17.00 executarea unor lucrări pe tronsonul Sibiu – Sebeș al autostrăzii A1.

Lucrările se realizează pe partea carosabilă pe sensul Sibiu-Sebeș, pe tronsonul kilometric 270 – 292 (între Săliște și Cunța), pe banda numărul 1.

Reprezentanţii Infotrafic din cadrul IGPR precizează că „pe același tronson kilometric, pe ambele sensuri de mers, se deplasează astăzi un autolaborator al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Acesta efectuează investigații de capacitate portantă și  rulează cu o viteză de aproximativ 15-20 km/oră, pe prima bandă. Vehiculul este semnalizat corespunzător și este însoțit de un echipaj de Poliției Rutieră”.

Recomandările Centrului Infotrafic al IGPR: „Şoferii sunt sfătuiți să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare”.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com