ATENTIE, SOFERI!

7 noiembrie 2017 20:450 comments

La data de 7 noiembrie 2017, în jurul orei 01.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Septimius Severus din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

La data de 06.11.2017, în jurul orei 10.45, poliţiştii Postului de Politie Ighiu, în timp ce acţionau pe raza localităţii Bucerdea Vinoasă,  l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Ighiu, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

 Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

În data de  noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii Postului de Poliție Rădești l-au depistat pe un bărbat de 59 de ani, din judeţul Timiş, în timp ce conducea un autogreder, pe raza localităţii Rădeşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În pus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autovehiculul condus de acesta nu este înmatriculat în circulație.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

Accidente rutiere

 

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 19.10, poliţiştii rutieri din Blaj au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs la kilometrul 20 al drumului naţional 14 B, la intrare în municipiul Blaj.

 

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat de 36 de ani, din

Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Crăciunelul de Jos – Blaj, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un tânăr de 27 de ani.

 

În urma accidentului, un bărbat de 57 de ani, pasager în primul autoturism şi un bărbat de 35 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

 

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru cel care a provocat accidentul, a rezultat valoarea de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 14.10, poliţiştii din Teiuş au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Stefan cel Mare din Teiuş.

 

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din  comuna Hopârta, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Clujului din Teiuş, a efectuat un viraj spre dreapta pentru a pătrunde pe strada Ștefan cel Mare, împrejurare în care a acroșat-o pe o femeie de 38 de ani, din Teiuș, care se deplasa pe marginea carosabilului.

 

În urma accidentului, femeie a suferit leziuni la un picior şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

 

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Cercetările sunt continuate.

  •  

         

 Amplasarea radarelor în data de 08.11.2017

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac           

                                     

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com