Au încercat să spargă un garaj dar au fost prinşi de jandarmi

31 ianuarie 2013 12:540 comments

jandarmi

Miercuri spre joi, Poliţia Municipiul Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean din Alba Iulia cu privire la faptul că a observat 4 persoane care au încercat să pătrundă prin efracţie într-un garaj situat pe strada Orizontului din Alba Iulia.
Imediat, la locul indicat, s-a deplasat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi un echipaj de intervenţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, care i-au identificat, pe strada Gheorghe Şincai, din Alba Iulia, pe cei 4 suspecţi , bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, toţi din Alba Iulia. În apropierea locului comiterii faptei, poliţiştii au găsit unelte folosite la pătrunderea prin efracţie, cu ajutorul cărora suspecţii ar fi încercat să distrugă încuietorile garajului.
Faţă de cei 4 suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale. (S.P.)

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com