Au pus în pericol siguranța traficului rutier

5 februarie 2020 20:520 comments

La data de 3 februarie 2020, în jurul orei 22,50, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe drumul comunal din Tăuți, l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din comuna Meteș, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 04 februarie 2020, în jurul orei 04.30, polițiștii din Câmpeni l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Revoluției 1848 din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com