Au reînceput lucrările de infrastructură la Alba Iulia

7 martie 2012 15:030 comments

Reprezentanţii administraţiei locale ne-au comunicat stadiul lucrărilor la mai multe proiecte de infrastructură din Alba Iulia. Astfel, în privinţa proiectului de modernizare a celor 24 de străzi din centrul oraşului, lucrările sunt în grafic.
Din cele 24 de străzi, sunt finalizate fără marcaje următoarele artere: Nicolae Titulescu, Lucian Blaga, Munteniei, Mihai Viteazul, Traian – până la intersecţie cu Dimitrie Cantemir, Dobrogei, Bucureşti, Gheorghe Doja, Oituz, Simion Balint, Florilor, Morii, Petre Dobra, Iaşilor – până la autogară, Maramureşului. Străzi în lucru (asfaltare): Mărăşti, Libertăţii, Siretului, Plevnei, Călăraşi. Străzi care vor fi atacate în perioada următoare: Ion Arion, fosta Crinului (martie – aprilie), Livezii (se înlocuieşte reţeaua de apă).
În Oarda se lucrează pe strada Dumbrăviţei pentru refacerea asfaltului. De asemenea, se reface profilul străzii Cedrului. Pe strada Haiducilor se execută lucrări de canalizărie, iar pe strada Lăcrămioarei se introduc racordurile la canalizare. În acelaşi proiect derulat de APA CTTA se lucrează în Miceşti pe străzile Zlatnei, Drăgăşani şi Apuseni la nivelul racordurilor. În Partoş se introduce canalizarea pe străzile Dacilor şi Liliacului.
S-au reluat lucrările şi pe DN74, pe strada Zlatnei, iar Calea Moţilor este pregătită pentru stratul de binder şi stratul ulterior de asfalt.
Toţi proprietarii, beneficiarii şi utilizatorii imobilelor de pe strada Iaşilor, tronsonul cuprins între autogară şi zona de acces gară, trebuie să ştie că în perioada 12 martie 2012 – 15 aprilie 2012 din cauza lucrărilor vor fi impuse restricţii de circulaţie.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com