Au venit deciziile de numire a noilor manageri de la UM şi Fabrica de Arme Cugir

20 septembrie 2012 14:572 comments

La SC Uzina Mecanică Cugir şi Fabrica de Arme au sosit, în cursul zilei de joi, deciziile de numire ale noilor manageri la cele două societăţi comerciale, eliberate în baza Ordinul Ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA).
La UM Cugir, mandatul de director general va reveni inginerului Romulus Micu (PNL), actualmente inspector şef calitate la UMC, care a mai deţinut această funcţie în timpul guvernării Tăriceanu şi care îl va înlocui la conducerea uzinei pe democrat-liberalul Marin Morariu.
Fabrica de Arme va fi preluată, conform deciziei sosite de la MECMA, de ing. Paul Dincu (PSD), în momentul de faţă, salariat la Star Transmissione Cugir (Mercedes), prin numirea acestuia punându-se capăt unei perioade de 9 luni de conducere interimară la FAC.
Conform procedurilor, în conformitate cu Ordinul Ministrului Economiei, AGA va împuternici Consiliile de Administraţie de la cele două societăţi să decidă în legătură cu propunerile făcute. De reamintit că, în cursul săptămânii trecute, au fost stabiliţi reprezentanţii AGA şi ai CA, la cele două fabrici cugirene. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com