Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba.

1 august 2018 21:240 comments

            

42 de cadre militare au împlinit termenul de înaintare în gradul următor și au fost avansate într-un cadru festiv la sediul Inspectoratului.

 

  În această dimineață, începând cu ora 10:30, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, a avut loc o adunare festivă, în cadrul căreia au fost avansați în gradul următor, la termen, doi ofițeri și 40 de subofițeri.

             Ceremonia militară a debutat cu prezentarea raportului, trecerea în revistă a formației și intonarea imnului național. (î) Primul adujunct al inspectorului șef, domnul locotenent-colonel Popa Dan-Vasile,  a dat citire Ordinului prin care cadrele militare au fost înaintate în gradul următor și a înmânat celor avansați noile grade, cu această ocazie felicitându-i și dorindu-le succes în activitate.

Festivitatea a avut loc la sediul IJJ Alba şi, pe lângă grade, jandarmii au primit şi felicitări din partea conducerii Inspectoratului, pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile.

            Cadrele militare ale Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba au fost avansate astfel:

  • în gradul de colonel: 1 ofițer;
  • în gradul de locotenent-colonel: 1 ofițer;
  • în gradul de plutonier adjutant șef: 15 subofițeri;
  • în gradul de plutonier adjutant: 20 subofițeri;
  • în gradul de plutonier major: 3 subofițeri;
  • în gradul de plutonier: 2 subofițeri.

               Conform prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, în luna august a fiecărui an, se înaintează la termen, în gradul următor, cadrele militare în activitate care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului şi îndeplinesc cumulativ celelalte condiţii legale.

 

 

                                                             

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com