Avansări în grad la ISU Alba

1 august 2012 18:340 comments

Ieri, 1 august, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, au fost înaintaţi în gradul următor, la termen, un număr de 48 cadre, care au îndeplinit condiţiile prevăzute de Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare. Prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, au fost înaintaţi în gradul următor 15 ofiţeri, astfel: în grad de colonel – un ofiţer; în grad de locotenent colonel – doi ofiţeri; în grad de maior – trei ofiţeri; în grad de căpitan – şapte ofiţeri; în grad de locotenent – doi ofiţeri.
Prin Ordin al inspectorului şef al ISU Alba, au fost înaintaţi în gradul următor 33 de subofiţeri şi maistrii militari, astfel: în gradul de maistru militar principal – un maistru militar clasa I– a; în gradul de plutonier adjutant şef – doi subofiţeri; în gradul de plutonier major – 29 subofiţeri; în gradul de plutonier – un subofiţer.
Pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională, i s-a conferit Medalia „Bărbăţie şi Credinţă”, clasa a III – a, plutonierului adjutant şef, Florean Gheorghe.
Festivitatea a debutat cu prezentarea Ordinului Ministrului Administraţiei şi Internelor de înaintare în grad a ofiţerilor şi a Ordinului Inspectorului şef al I.S.U. Alba pentru înaintarea în grad a subofiţerilor, după care, prefectul judeţului Alba Dan Coriolan Simedru şi conducerea inspectoratului, au înmânat cadrelor noile grade. La final, s-a intonat Imnul Naţional al României.
Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com