Băiatul deputatului Călin Potor muncește în America

22 iulie 2013 07:070 comments

IMG-20130709-WA0003Deputatul de Alba Iulia Călin Potor are un băiat care vrea să se descurce singur în viață. Curajos, ambițios, fără fițe de copii de bani gata (cum sunt mulți și prin Alba), Alex Potor a decis să îmbine munca și distracția în vacanța sa de vară.
Alex Potor este student la Master, la secția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj.
Alex Potor s-a înscris în programul Work and Travel, a dat un concurs la București, numărându-se printre cei 18 câștigători (din 60 de studenți participanți la concurs).
După instructajul de rigoare, Alex Potor a fost angajat de o firmă din Statul Utah, în apropiere de celebrul Salt Lake City (orașul care a găzduit în urmă cu mulți ani Jocurile Olimpice de iarnă).
Alex lucrează într-un resort, al doilea ca mărime din SUA: Park City, un uriaș complex turistic montan unde lucrează circa 1.000 de studenți din toată lumea.
Locul de muncă al Alexandru este la o firmă care are restaurant, spa, pizzerie, bar etc. Este plătit cu 5,5 dolari pe oră. Plătește 250 dolari pe chirie (în firma unde și lucrează), iar masa o ia tot acolo sau cu colegii în oraș.
Programul Work and Travel durează 4 luni, Alex urmând să se întoarcă la Cuj în luna octombrie. Ultimele două săptămâni din America sunt destinate călătoriilor în scop turistic. Până atunci Alex ține legătura cu familia prin intermediul netului.
Dacă deputatul Călin Potor câștigă aproximativ 1.300 de euro lunar, tânărul Alexandru câștigă în America circa 1.200 dolari la care se mai adaugă bacșișul, care este trecut direct în nota de plată.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com