Bani pentru volei, baschet şi fotbal de la CJ Alba

29 iulie 2012 19:211 comment

Consiliul Judeţean Alba a aprobat în şedinţa de joi, 26 iulie, finanţări în valoare de 300.000 de lei, pentru Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj şi Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia.
Administraţia judeţeană a aprobat cotizaţia de asociat pe anul 2012, către Clubul Sportiv Alba Iulia-Blaj, cu suma de 200.000 lei. Activităţile întreprinse în cadrul clubului vizează promovarea acestei discipline sportive, practicarea ei la nivel de masă, promovarea talentelor şi stimularea sportului în rândul locuitorilor judeţului Alba.
100.000 de lei vor merge către Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia, în vederea susţinerii activităţii competiţionale în anul 2012. Cu aceşti bani, sportivii vor fi ajutaţi să participe la competiţii naţionale şi internaţionale şi să desfăşoare activităţi sportive de performanţă. Clubul funcţionează în ramurile atletism, baschet şi rugby.
Va fi suplimentată cu 200.000 de lei şi suma cu care Consiliul Judeţean finanţează Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba. În această şedinţă, a fost aprobat un act adiţional la acordul de asociere al CJ cu AJF Alba, pentru ca forul sportiv să poată fi finanţat. Banii vor fi folosiţi pentru realizarea activităţilor din campionatul Ligii a IV-a, a celui judeţean şi a competiţiilor de copii şi juniori.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com