Bărbat arestat pentru viol şi lipsire de libertate

19 martie 2012 15:480 comments

Vineri seara, Poliţia din Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean, în legătură cu faptul că la domiciliul unei cunoştinţe din Alba Iulia, este posibil să se afle sechestrată o tânără.
Poliţiştii s-au deplasat la adresa respectivă unde l-au identificat pe M.I., de 55 de ani, din Alba Iulia, precum şi o tânără în vârstă de 25 de ani, din judeţ.
Cu ocazia intervenţiei poliţiştilor, tânăra a reclamat faptul că a fost ameninţată de către M.I. şi constrânsă să întreţină cu el raporturi sexuale.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că vineri, tânăra (care suferă de afecţiuni psihice), a fost invitată la o cafea în locuinţa lui M.I., unde a rămas până la intervenţia poliţiştilor, timp în care M.I. a ameninţat-o şi a supus-o la perversiuni sexuale.
Sâmbătă, M.I. a fost reţinut şi prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, instanţa emiţând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
Datorită faptului că victima suferă de afecţiuni psihice, împreună cu reprezentanţii Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Alba Iulia, a fost luată măsura internării acesteia la un spital de psihiatrie, unde urmează să-i fie acordată asistenţă psihologică de specialitate. Cercetările sunt continuate. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com