Bărbat din Cluj, tâlhărit şi prădat de 200 de lei în Alba Iulia

27 iunie 2012 14:220 comments

Un bărbat din Cluj-Napoca a anunţat Poliţia din Alba Iulia că în timp ce se afla pe strada Iaşilor din Alba Iulia, un bărbat l-a ameninţat şi i-a sustras din buzunarul de la haină portmoneul cu actele şi suma de 200 de lei.
La scurt timp de la sesizarea faptei, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe principalul suspect de comiterea faptei, B.M., de 21 de ani, din Alba Iulia, care în prezent se sustrage cercetărilor. Din investigaţiile efectuate a rezultat că în noaptea de 25/26 iunie, în jurul orelor 3.00, victima a consumat băuturi alcoolice într-un bar din apropierea gării din Alba Iulia iar după ce a părăsit localul a fost urmărit de către B.M. (care consumase băuturi alcoolice în acelaşi local), care, prin ameninţare, i-a sustras din buzunarul interior al hainei, un portmoneu în care se aflau actele şi suma de 200 de lei.
B.M.F este cunoscut cu antecedente penale, fiind eliberat recent din Penitenciarul Aiud unde a executat o pedeapsă privativă de libertate, pentru viol. Pe baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au propus parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă în lipsă a suspectului.
Unitatea de parchet a promovat propunerea instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a emis pe numele învinuitului mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.
Poliţiştii desfăşoară în continuare activităţi în vederea prinderii lui B.M.F. în vederea punerii în executare a mandatului, acesta fiind dat în urmărire naţională. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com