Bărbat din Cugir, arestat preventiv pentru tentativă de omor

27 mai 2012 14:350 comments

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Alba împreună cu cei ai Poliţiei Oraşului Cugir şi a concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba, la data de 25 mai, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus reţinerea lui V.N., de 51 de ani, din Cugir, pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, prezentându-l totodată Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.
Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea unităţii de parchet şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului V.N., pe o perioadă de 29 zile, fiind emis pe numele său mandat de arestare preventivă, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
Reamintim faptul că în seara de 24 mai, Poliţia din Cugir a fost sesizată că pe strada Răchiţii din Cugir, între doi bărbaţi, s-a produs un conflict spontan în urma căruia unul din ei a fost înjunghiat.
Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că între C.I., de 57 de ani şi V.N., de 51 de ani, ambii din Cugir, a avut loc un conflict spontan în timpul căruia C.I. a fost lovit, de mai multe ori, cu un briceag, în zona dorsală.
Victima a fost transportată la spitalul din Cugir apoi transferată la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com