Bărbat din Roşia Montană ajuns în stare gravă la spital în urma unei agresiuni

11 octombrie 2012 11:570 comments

Poliţiştii Postului de Poliţie Roşia Montană, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că C.N., de 65 de ani, de ani, din Roşia Montană, a primit îngrijiri medicale la spitalul din Cîmpeni iar ulterior a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Cluj Napoca, prezentând mai mute leziuni suferite în urma unei agresiuni.
Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că în după amiaza zilei de 07 octombrie, între victimă şi F. Gheorghe, de 41 de ani, din Roşia Montană, (fiul concubinei victimei), s-a produs un conflict spontan datorat neînţelegerilor dintre C.N. şi concubina sa.
În timpul conflictului, care a avut loc pe un loc viran de pe raza comunei Roşia Montană, cei doi şi-au aplicat reciproc lovituri, ulterior fiecare deplasându-se la domiciliul său. Nici unul dintre ei nu a reclamat fapta la poliţie.
În cursul zilei de miercuri, 10 octombrie, starea de sănătate a lui C.N. s-a agravat, unul dintre vecini apelând ambulanţa care l-a transportat la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, constatându-se că prezintă multiple fracturi costale precum şi un traumatism cranio-facial şi unde s-a decis transferarea la o unitate spitalicească din Cluj unde a rămas internat în stare gravă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, pe numele lui F. Gheorghe fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei va fi făcută încadrarea juridică finală a faptei suspectului.

Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com