Bărbat împuşcat mortal în timp ce se afla la vânătoare

7 iunie 2012 14:480 comments

Poliţia a fost sesizată, miercuri, 6 iunie, ora 23.20, prin 112, de către I.M., de 47 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că în timp ce se afla la vânătoare, pe Fondul de Vânătoare Cergău, în locul numit ”Frunţile Mănărazii”, de pe raza municipiului Blaj, l-a împuşcat accidental pe H.G., de 49 de ani, din Cergău Mare.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Alba, împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care au stabilit faptul că I.M., împreună cu H.G., în baza unei autorizaţii de vânătoare individuală emisă de A.V.P.S. – Fond Privat Blaj, au participat la o vânătoare de căpriori în timpul căreia, din neglijenţă, I.M. l-a împuşcat mortal pe H.G.
Victima prezenta o plagă împuşcată în partea lateral dreapta, subcostală, iar lângă acesta a fost găsită arma de vânătoare proprie. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj, urmând ca medical legist să stabilească cauza decesului. Arma de vânătoare a lui I.M. a fost ridicată în vederea expertizării.
Faţă de I.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă precum şi în vederea clarificării tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com