Bărbat reţinut pentru tentativă de viol asupra unei minore de 10 ani

7 martie 2012 15:030 comments

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au fost sesizaţi în 5 martie, de către un bărbat din Cergău, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 15.00, fiica sa, de 10 ani, în timp ce se juca împreună cu mai mulţi copii, în curtea lui N.S., de 21 de ani, din Cergău Mic, a fost dezbrăcată de haine de către acesta, în vederea întreţinerii de acte sexuale.
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj a rezultat că N.S., sub pretextul curăţării unui horn, a urcat în podul locuinţei sale împreună cu minora de 10 ani unde, profitând de naivitatea ei, i-a solicitat să se dezbrace de pantaloni şi lenjerie, a atins-o cu mâinile în zonele intime după care a împins-o pe nişte haine, şi-a dat pantalonii jos cu intenţia de a întreţine un raport sexual normal cu minora, moment în care a fost surprins de concubina sa.
În 6martie, victima a fost supusă unui consult medico-legal în urma căruia a rezultat că prezintă leziuni traumatice recente la nivelul membrelor superioare şi membrului inferior drept (escoriaţii, echimoze) şi la nivelul organelor genitale externe, care pot data din 5 martie.
Învinuitul N.S. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, fiind reţinut pentru o durată de 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba. Miercuri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de arestare preventivă. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com