Barbat talharit in toaleta unui bar din Vintu de Jos

13 martie 2017 14:451 comment

În noaptea de 11 spre 12 martie 2017, poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi de către un bărbat de 30 de ani, din comuna Vinţu de Jos, cu privire la faptul că, în jurul orelor 02.00, în timp ce se afla într-un local public din comună, a fost ameninţat şi deposedat de o sumă de bani.

Sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţiştii din Vinţu de Jos s-au deplasat imediat la faţa locului şi l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei: este vorba de C.M., de 39 de ani, din Vinţu de Jos.

Din primele cercetări, se pare că în timp ce de afla în toaleta localului, bărbatul de 39 de ani a ameninţat cu un cuţit şi l-a deposedat de suma de 60 de lire engleze pe un client din bar.

Atacatorul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Ulterior atacatorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa de judecată a dispus cercetarea atacatorului în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com