Barbatilor violenti li s-a interzis sa se mai apropie de femei!

28 ianuarie 2020 20:020 comments

Ordine de protecție provizorii

 

Polițiștii din Alba Iulia au emis, într-o singură zi, 4 ordine provizorii de protecție față de bărbați care și-au agresat partenerele de viață. Au fost îndepărtați din locuințe și li s-a interzis să se apropie de femeile pe care le-au agrest. În plus, s-au ales și cu dosare penale, pentru violență în familie.

 

La data de 27 ianuarie 2020, la Poliția Municipiului Alba Iulia s-au prezentat 4 femei din Alba Iulia care au sesizat că au fost agresate de partenerii lor.

 

Astfel, la ora 11,00, o femeie de 41 de ani, din Alba Iulia a anunțat, prin 112, că a fost agresată de fostul soț.

 

Polițiștii au constatat că în jurul orei 10,30, pe fondul unor discuții contradictorii,  fostul său soț, în vârstă de 43 de ani, a lovit-o cu pumnii în zona capului și a coapselor.

 

Bărbatului i-a fost făcut dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de fosta sa soție.

 

La ora 11,30, la sediul poliției s-a prezentat o femeie de 29 de ani, din Alba Iulia, care a reclamat faptul că, în luna decembrie 2019 a fost agresată de soțul său. Se pare că, în urma unor discuții contradictorii purtate în dimineața zilei de 11 decembrie 2019, la domiciliul comun, bărbatul i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri, cu piciorul, în zona coapselor.

 

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizorie de protecție.

 

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie, iar, prin ordinul provizoriu de protecție, polițiștii au dispus să părăsească domiciliul și să nu se apropie de soția sa.

  

La ora 12.00, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat o femeie de 30 de ani, din Alba Iulia, care a reclamat că, în urmă cu două zile, soțul său a strâns-o de gât și a lovit-o cu palma peste față.

 

Și în acest caz a fost aplicat formularul pentru evaluarea riscului și, în urma interpretării lui, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă  de 5 zile.

 

Tot ieri, 27 ianuarie, în jurul orei 20.30, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat o femeie de 36 de ani, din Alba Iulia, care a reclamat că a fost agresată de soț. Aceasta ar fi fost lovită cu un obiect dur, în zona brațului, în contextul unor discuții contradictorii.

 

Polițiștii îl cercetează pe bărbat pentru violență în familie, iar în urma interpretării formularului de evaluare al riscului au emis un ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, prin care i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

 

 

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com